Tatarské bifteky & vína 

Degustační 5 chodové menu zaměřené na netradičně pojaté  „tataráky“, které doprovodí skvělá vína vinařství MIKROSVÍN Mikulov

 

  • degustační 5 chodové menu připraví šéfkuchař restaurace Illusion hotelu Palcát
  • vína představí sommelier Ladislav Makovec 
  • Vaří Richard Melecski, zkušený kuchař, který vařil například v britském Merriott Hotelu 4* Manchester Chef de party, rakouském Hotelu Schwarzer  Adler 4* Rotiseeur, táborském Hotelu Nautilus a nyní je šéfkuchařem Hotelu Palcát.

 

 

Welcom drink:

Ryzlink rýnský 2015 jakostní  Standart  Line,  suché

 

Tartar z marinovaného lososa se slaným lívancem a okurkovým želé

Rulandské bílé Purmice 2015 pozdní sběr Traditional Line, suché

 

Hovězí tatarák z mladého býčka s hrubozrnnou hořčicí

Cabernet Moravia ROSÉ 2015 pozdní sběr  Flower Line,  suché

 

Krémová polévka z pečené dýně

Sauvignon 2015 pozdní sběr Flower Line,  polosuché

 

Veltlínské zelené Liščí vrch  2015 výběr z hroznů Traditional Line, suché

 

Vepřová panenka Wellington s celerovým pyré a bramborovým fondánem s tymiánovým demi glace

Ryzlink vlašský Liščí vrch 2015 pozdní sběr Traditional Line,  suché

 

Ovocný tartar s omáčkou sabayone

Pálava 2015 výběr z hroznů Flower Line,  polosladké

 

 

 

                 

Zpět na program

Vyprodáno

Program


Tatarské bifteky & vína

Datum: 15.3.2017 19:00

Místo: Restaurace Illusion hotel Palcát