Sýry & vína I.

Zveme na čtyřchodovou galavečeři sýrových pokrmů snoubených se skvělými moravskými víny, která na festivalu letos poprvé představí velkopavlovické vinařství Pechor.

  • šéfkuchař hotelu Nautilus a restaurace Goldie, Martin Svatek, pro tento večer připraví speciální čtyřchodové sýrové menu v kombinaci s 8 vzorky moravských vín
  • sýry představí odborník Ing. Miloš Vincík z Ráje sýrů, táborské firmy specializující se na prodej sýrů z celého světa
  • celým večerem nás, ve spolupráci s panem sýrařem, svým vinařským uměním provede sommelier Michal Pitour
  • ochutnáme různé typy sýrů (od tvrdých až k měkkým, přes kravské až po kozí) v kombinaci se skvělými víny. Budeme trochu experimentovat, bavit se a ke skvělým sýrům zkoušet skvělá vína

 

Menu o 4 chodech

    Anglie, Francie
1. Blue Stilton, Chedar, zázvor, tymián, podmáslí

    Holandsko
2. Polévka z Goudy, recept Václava Nováka

    Francie
3. Roquefort, jablka, maliny, vlašský ořech

    Slovensko
4. Brynza, meruňky, kefír, čokoláda

 

 

 

Zpět na program

Vyprodáno

Program


Sýry & vína I.

Datum: 13.3.2017 19:00

Místo: Restaurace Goldie hotelu Nautilus

Účinkuje: Martin Svatek, Miloš Vincík