Sýry & vína II.

Zveme na čtyřchodovou galavečeři sýrových pokrmů snoubených se skvělými Rumunskými víny, která na festivalu představí přední dovozce Rumunsko v láhvi.

  • galavečeře, kde dokonalost chuti dotváří vhodně zvolená kombinace rumunských vín a vybraných světových sýrů.
  • restaurace Goldie si  pro tento večer připraví speciální 4 chodové sýrové menu v kombinaci s 8 vzorky vín
  • sýry představí odborník Ing. Miloš Vincik z Ráje sýrů, táborské firmy specializující se na prodej sýrů z celého světa
  • celým večerem nás, ve spolupráci s panem sýrařem, svým vinařským uměním provede sommeliér František Dvořák.
  • ochutnáme různé typy sýrů (od tvrdých až k měkkým, přes kravské až po kozí) v kombinaci s výtečnými víny našich nejlepších vinařů. Budeme trochu experimentovat, bavit se a ke skvělým sýrům zkoušet skvělá vína

 

Menu o 4 chodech

    Francie, Dánsko
1. Camembert, Tilsiter, dýně, zázvor

    Holandsko
2. Polévka z Goudy, recept Václava Nováka

    Francie
3. Roquefort, brambory v popelu, cibule, červené víno

    Švýcarsko
4. Pribiňáček, Tetedmeione (Mnichova hlava), meruňky, mirabelky

 

Zpět na program

Vyprodáno

Program


Sýry & vína II.

Datum: 20.3.2017 19:00

Místo: Restaurace Goldie hotelu Nautilus

Účinkuje: Martin Svatek