Francouzská galavečeře & šansony od Edith Piaf

Příjměte pozvání na špičkovou galavečeři snoubenou s tradiční francouzskou hudbou, kterou můžete slyšet ve spletitých pařížských uličkách.

 

 

- 5 chodové menu francouzkých specialit

- 10 špičkových francouzkých vín

- Vaří Richard Melecski, zkušený kuchař, který vařil například v britském Merriott Hotelu 4* Manchester Chef de party, rakouském Hotelu Schwarzer  Adler 4* Rotiseeur, táborském Hotelu Nautilus a nyní je šéfkuchařem Hotelu Palcát.

vína vybere a večerem nás provede sommeliér Richard Süss

 

Tradiční francouzký šanson budete moci ochutnat v podání charismatického tria, které patří k nejlepším seskupením v České republice.

 

Chouette Trio

Eliška Sýkorová – zpěv

Jindra Kelíšek – akordeon

Jan Janda – kytara

 

Přijďte zažít neopakovatelnou atmosféru večerní Paříže!

 

Menu o 5 chodech

1. Pralinka z křepelky s hruškovým ragú a ovocným coulis

2. Drůbeží consommé s houbovou raviolou a zeleninou julliene

3. Hovězí steak Bavette s omáčkou Bernaise a bramborovo-lanýžovou kroketou

4. Jehněčí kotletka s bramborovým fondánem, karotkovým pyré a císařskými lusky

5. Croquembousche ( francouzský dort)

 

 Croquembouche - francouzská národní specialita

Zpět na program

Vyprodáno

Program


Francouzská galavečeře & šansony od Edith Piaf (live)

Datum: 7.4.2017 18:00

Místo: Restaurace Illusion hotelu Palcát

Účinkuje: Chouette Trio