Grand chef menu podle michelinských kuchařů

Zveme na luxusní pětichodové menu sestavené z receptů od nejlepších světových kuchařů. Tuto galavečeři lze právem nazvat gastronomickým vrcholem celého festivalu.

  • luxusní 5 chodové menu
  • recepty od nejlepších kuchařů světa
  • 9 vzorků špičkových vín od skvělého moravského vinařství Bílkovi z Velkých Bílovic.
  • menu uvaří šéfkuchař restaurace Goldie hotelu Nautilus Martin Svatek

 

Tato tématická galavečeře se již stala bestsellerem festivalu, a proto jsme se rozhodli uspořádat její třetí pokračování. Čekají na vás nové pokrmy sestavené z receptů od nejlepších kuchařů světa a skvělá moravská vína.

 

Menu o 5 chodech

    Alain Ducasse Francie 3 ***
1. Mušle Svatého Jakuba, cuketa, artyčok, rajčata, pomeranč

    Oldřich Sahajdák Česká republika 1 *  
2. Uzený hovězí jazyk, cizrna, jablka, telecí sos

    Frédérick Anton Francie 3 ***
3. Dušený telecí brzlík, mrkev, lískový ořech, smetana

    Rene Redzepi Dánsko 2 **
4. Prso z divoké kachny, cibule, maliny, jehličí

    Heinz Reitbaurer Rakousko 2 **
5. Hrušky, vanilka, rybíz, mandle, karamel

 

 

 

Zpět na program

Vyprodáno

Program


Grand chef menu michelinských kuchařů

Datum: 18.3.2017 19:00

Místo: Restaurace Goldie hotelu Nautilus

Účinkuje: Martin Svatek