Zvěřina & vína

Srdečně Vás zveme na pětichodovou galavečeři zvěřinových specialit, kterou připraví šéfkuchař hotelu Nautilus Martin Svatek.

Celý večer povede Ing. Milan Bartůněk, který bude prezentovat skvělá vína vinařství Pátria Kobylí a Luboš Pasák, který jako vášnivý lovec bude vyprávět o lovu a zvěřině

Pro spoustu lidí je víno neodmyslitelnou součástí slavnostní tabule. Není tajemstvím, že ke každému jídlu se hodí jiný druh vína. Sladíme-li pokrm s vínem správně, zažijí naše smysly chvíle, na něž se nezapomíná.

Zajímá vás a toužíte si vyzkoušet, jak se chuťově doplňuje zvěřina s kvalitními moravskými víny od legendárního vinařství Moravíno? Přijďte si to vyzkoušet.

Šéfkuchař hotelu Nautilus a restaurace Goldie, Martin Svatek, pro Vás tento večer připravil speciální 5-ti chodové zvěřinové menu, do kterého zařadil i své nejoblíbenější rodinné recepty. Vše ještě doplní 10 vzorků špičkových vín a zajímavé povídání v podání pánů Martina Svatka, člena Národního týmu a Ing. Roberta Bíbu.

 

Menu o 5 chodech

    
1. Jelení hřbet s ostružinami, borovicový olej

2. Roláda z perličky, cibulový písek, pečený celer v chlebu

3. Zajíc s kaštanovou omáčkou, pyré z mrkve a zelí

4. Daněk, pečený fík, perníková omáčka a dýně se zázvorem

5. Rozebraný štrúdl

 

.

 

 

Zpět na program

Vyprodáno

Program


Zvěřina & vína

Datum: 5.4.2017 19:00

Místo: Restaurace Goldie hotelu Nautilus

Účinkuje: Martin Svatek, Vinařství Moravíno