Galavečeře - Bonsoir France

 5 chodová galavečeře francouzkých specialit

Pětichodová galavečeře skvělých francouzkých pokrmů doplněná o výtečná vína.

  • menu uvaří šéfkuchař Restaurace Goldie hotelu Nautilus Martin Svatek

 

Menu o 5 chodech

1. Husí játra s dýňový krémem, marinovaná dýně a telecí jus

2. Treska, kreveta, humrová omáčka

3. Konfit z daňka s omáčkou foie gras, vepřový popcorn

4. Kolínko ze selete, kachna, jablka a malinová omáčka s perníkem

5. Brûlée z červené řepy, rozinková hlína, ostružiny

 

 

Zpět na program

Vyprodáno

Program


Galavečeře - Bonsoir France

Datum: 8.3.2017 19:00

Místo: Restaurace Goldie hotelu Nautilus

Účinkuje: Martin Svatek