Olympijské menu národního kuchařského týmu

 

Zážitkové menu medailových pokrmů kuchařského národního týmu ze světových kuchařských olympiád a soutěží.

Špičková vína od skvělého moravského vinařství Baláž.

Menu připraví Martin Svatek šéfkuchař restaurace Goldie hotelu Nautilus

 

Menu o 5-ti chodech

       Chicago 2009, Stříbrná medaile
1. Pečený losos ve filo těstě, mousse z lososa, tomatové želé

     Singapore 2010, Stříbrná medaile 
2. 
Konfit a hřbet z jelena, smažené brambory, zelenina

     Kuchařská olympiáda Německo 2012, Stříbrná medaile
3. Vepřová kotletka, smažený bůček, česnekové pyré, špenátová palačinka, kapusta

     Kuchařská olympiáda Německo 2016, Bronzová medaile
4. Hřbet z daňka, zvěřinová klobáska, hříbková terinka, perníková omáčka, karotka

     Lucembursko 2014, Bronzová medaile
5. Kokosová pěna, cukrová vata, smažený koblížek, sabayone

 

  

Zpět na program

Vyprodáno

Program


Olympijské menu národního kuchařského týmu

Datum: 28.2.2018 19:00

Místo: Restaurace Goldie

Účinkuje: Martin Svatek