Olympijské menu národního kuchařského týmu

 

Zážitkové menu medailových pokrmů kuchařského národního týmu ze světových kuchařských olympiád a soutěží.

Špičková vína od skvělého moravského vinařství Baláž.

Menu připraví Martin Svatek šéfkuchař restaurace Goldie hotelu Nautilus

 

Menu o 5-ti chodech

       Chicago 2009, Stříbrná medaile
1. Pečený losos ve filo těstě, mousse z lososa, tomatové želé

     Singapore 2010, Stříbrná medaile 
2. 
Konfit a hřbet z jelena, smažené brambory, zelenina

     Kuchařská olympiáda Německo 2012, Stříbrná medaile
3. Vepřová kotletka, smažený bůček, česnekové pyré, špenátová palačinka, kapusta

     Kuchařská olympiáda Německo 2016, Bronzová medaile
4. Hřbet z daňka, zvěřinová klobáska, hříbková terinka, perníková omáčka, karotka

     Lucembursko 2014, Bronzová medaile
5. Kokosová pěna, cukrová vata, smažený koblížek, sabayone

 

  

Zpět na program

Objednat vstupenky

Program


Olympijské menu národního kuchařského týmu

Datum: 28.2.2018 19:00

Místo: Restaurace Goldie

Účinkuje: Martin Svatek


Vstupné

- předprodej: 1 490 Kč (pro 1 os.)