Moře v Táboře s Martinem Svatkem

 

Zážitkové menu sestavené z nejchutnějších mořských ryb.

Špičková vína od skvělého moravského vinařství Arte Viny

Menu připraví Martin Svatek šéfkuchař restaurace Goldie hotelu Nautilus.

 

Menu o 5 chodech

     severní Atlantický oceán
1. 
Marinovaná mušle Sv. Jakuba, okurka, grep, čili olej, maracuja

    Středozemní moře, Černé moře, východní Atlantický oceán
2. 
Pražma královská, rizoto Nero, citron, olivy

     Středozemní moře, východní Atlantický oceán
3. 
Mořský vlk (Mořský okoun), telecí maso, tapenáda, sušená rajčata

     severních část Tichého a Atlantického oceánu 
4. Halibut (Platýs), česnekové pyré, kapary, červená řepa

     Brazílie a Paraguay
5. Gratinovaný ananas se sabayone

 

  

Zpět na program

Objednat vstupenky

Program


Moře v Táboře s Martinem Svatkem

Datum: 14.3.2018 19:00

Místo: Restaurace Goldie hotelu Nautilus

Účinkuje: Martin Svatek


Vstupné

- předprodej: 1 390 Kč (pro 1 os.)