Grand Chef Menu michelinských kuchařů IV.

 

Zážitkové menu sestavené z receptů od nejlepších světových michelinských kuchařů.

Devět špičkových vín od skvělého moravského vinařství Arte Viny

Menu připraví Martin Svatek šéfkuchař restaurace Goldie hotelu Nautilus

 

Menu o 5-ti chodech

    Paul Bocuse 3***, Lyon, Francie
1. Husí paštika ve francouzském těstíčku, ovoce

     Tim Raue 2**, Berlín, Německo   
2. Makrela, kreveta, ponzu, okurka, řeřicha

    Sergio Herman 2**, Antverpy, Belgie
3. Hering, podmáslí, jablka, tapioka, kedlubnový olej

    Yannick Alleno 3***, Paříž, Francie 
4. Kachní srdíčka ve smržové omáčce

     Jan Hartwig 2**, Mnichov, Německo
5. Nugát, maracuja, slaný karamel, ořechy, čili

 

 

Zpět na program

Objednat vstupenky

Program


Grand Chef Menu michelinských kuchařů IV.

Datum: 17.3.2018 19:00

Místo: Restaurace Goldie hotelu Nautilus

Účinkuje: Martin Svatek


Vstupné

- předprodej: 1 490 Kč (pro 1 os.)