Top 5 z českých restaurací s Martinem Svatkem

 

Zážitkové menu sestavené z originálních autorských specialit, které se podávají v nejlepších tuzemských restauracích.

Devět špičkových vín od skvělého vinařství 

Lobkowiczké zámecké vinařství Roudnice nad Labem.

 

Menu připraví Martin Svatek šéfkuchař restaurace Goldie hotelu Nautilus.

 

Menu o 5 chodech

     David Šašek, restaurace Coda
1. 
Králík sous vide, lanýžová kaše, karotka

     Miroslav Kalina, restaurant Kalina   
2. 
Telecí brzlík v telecím sosu, kapusta, koňak

     Zdeněk Polreich, restaurace Imperial
3. 
Jehněčí kolínko, špenát, bramborová kaše

     Jan Pípal, restaurant Bruxx
4. Slávky po belgicku s hranolky 

     Patrik Bečvář, Francouzská restaurace v Obecním domě
5. Maliny, krém ze žloutků, pečená pusinka, vanilka

 

  

Zpět na program

Objednat vstupenky

Program


TOP 5 z českych restaurací s Martinem Svatkem

Datum: 21.2.2018 19:00

Místo: Restaurace Goldie hotelu Nautilus

Účinkuje: Martin Svatek


Vstupné

- předprodej: 1 390 Kč (pro 1 os.)