Jihočeské ryby & rakousko-uherská bílá vína

 

Zážitkové menu rybích specilalit doprovázené bílými víny bývalého mocnářství.

Pět špičkových naturální vín představí sommeiler Jan Čulík.

Menu o pěti chodech připraví šéfkuchař vinného baru Thir.

 

 Menu o 5-ti chodech

     Gruner Veltliner, Herbert Zillinger, Waldviertel, Rakousko
1. Jemně dubem zauzený pstruh

     Pesecká Leyanka, Pivnica Čajkov, Čajkov, Slovensko
2. Salát z amura a celeru

     Riesling, Ota Ševčík, Bořetice
3. Kapří krokety se šafránem

     Rigopohár, Tamas Pók, Eger
4. Halászlé z jihočeských ryb

     Chardonnay 2014, Jaroslav Osička, Velké Bílovice
5. Štika na másle a bylinkách

 

 

Zpět na program

Objednat vstupenky

Program


Jihočeské ryby & rakousko-uherská bílá vína

Datum: 7.3.2018 19:00

Místo: Thir - vinný bar, bistro & pension

Účinkuje: Jan Čulík


Vstupné

- předprodej: 1 150 Kč (pro 1 os.)