Galavečeře & klasické smyčcové kvarteto (live)

 

Zážitkové menu sestavené z klenotů klasické evropské kuchyně.

Celý večer hudebně doprovodí smičcové kvarteto Čeští komorní symfonici v čele s Tomášem Hubkou.

Repertoár, který během večera zazní: A. Vivaldi, J. S. Bach, G.F. Händel, W. A. Mozart, A. Dvořák, P. Mascagni, Nino Rota, E. Morricone...

Špičková vína od skvělého moravského vinařství Rajhradské Klášterní.

Menu připraví Richard Melecski, zkušený kuchař, který vařil například v britském Merriott Hotelu 4* Manchester Chef de party, rakouském Hotelu Schwarzer  Adler 4* Rotiseeur, táborském Hotelu Nautilus a nyní je šéfkuchařem Hotelu Palcát.

 

Menu o 5-ti chodech

    
1. Zvěřinové rilletes s karamelizovanou cibulí

2. Jemný hráškový krém s mléčnou pěnou

3. Grilovaný steak z modrohlava s citrónovým pepřem, pyré z červené řepy, vanilkou a pečeným batátem na rozmarýnu

4. Vepřové karé s mladým chřestem připravená metodou sous-vide se smetanovou omáčkou s estragonem a domácí kroketou

5. Čokoládové souflé s vanilkovou omáčkou a pomerančovým želé

Zpět na program

Vyprodáno

Program


Galavečeře & klasické smyčcové kvarteto (live)

Datum: 23.3.2018 19:00

Místo: Restaurace Illusion hotelu Palcát

Účinkuje: Richard Melecski