Gurmánský večer s mistrem maďarské kuchyně

 

Zážitkové degustační menu originálních tradičních maďarských specialit.

Špičková vína od předních maďarských vinařů v podání maďarského sommeliéra Tamase Totha. 

Menu připraví maďarský šéfkuchař Vlastimil Nagy ve spolupráci se šefkuchařem Martinem Pudilem, který je členem NÁRODNÍHO TÝMU KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ AKC ČR

Překlad z maďarštiny zajištěn.

 

Menu o 5-ti chodech   

     studený předkrm
1. Tokajská kachní játra s bílým toustem.

     polévka
2. 
Smetanová polévka z pečených brambor se slaninovým chipsem.

    teplý předkr
3. Hortobaďské masové  palačinky.

     hlavní chod
4.  
Bakoňský sumčí paprikáš, nudle s tvarohem a koprem.

     dezert
5. 
Tvarohové koule se strouhankou, máslem a smetanou.

 

Zpět na program

Vyprodáno

Program


Gurmánský večer s mistrem maďarské kuchyně

Datum: 23.2.2018 19:00

Místo: Restaurace La Cave - Hotel Dvořák

Účinkuje: Vlastimil Nagy, Martin Pudil


sommeliéra Tamas Toth

šéfkuchař Vlastimil Nagy