Úspěšně přidáno do košíku.
×

Grilovaná masa & piva

Středa 12. 4. 19:00
Restaurace Goldie hotelu Nautilus
1 390 Kč
vyprodáno

A teď něco pro chlapy: domácí steak přece nemá chybu. Lze ho připravit moderně, svěže, bez předsudků  a s „poctivou chutí“. Přidejte si k tomu kvalitní pivo a start do gastronomického nebe je připraven. Je nad slunce jasné, že dobrý steak, propečený dle libosti, je potřeba zapít dobrým pivem.

Grilovací sezona v Česku začíná zpravidla na konci dubna a pokračuje až do září. Vrcholem jsou letní měsíce. Vedle grilování se také začíná čím dál více dostávat do módy uzení. Výborné jsou uzené maso či klobásky. Češi velmi rádi grilují a experimentují, zároveň pořád více sledují trend zdravého stravování a požadují výrobky s vysokým obsahem masa a s minimem přídatných látek. Chuť grilovaného masa je nezbytné doplnit různými omáčkami, dresinky či dipy.




Vlastimil Polák

kuchař

Pivovar Obora