Gurmánský výlet na jižní Moravu: Vína, pokrmy a radost
Chutná cesta jihomoravskou kuchyní.
Jihomoravská kuchyně je plná chutí a tradic, které reflektují bohatou kulturní historii a geografické rozmanitosti této části České republiky. Nacházíme zde vlivy z rakouské, slovenské a maďarské kuchyně, které se smísily s místními surovinami a tradicemi a vytvořily tak unikátní gastronomický ráj.
Během naší gastronomické cesty ochutnáme několik lahodných pokrmů, které jsou typické pro jihomoravskou kuchyni a zanechají v našich chuťových pohárech nezapomenutelný zážitek. Začneme králičí pralinkou, což je delikátní pokrm z králičího masa, které je připraveno v kořeněném omáčce. Následně si pochutnáme na čočkové polévce a neopomeneme ani bramborový knedlík, který je v jihomoravské kuchyni tradiční přílohou. Na závěr naší degustace si dopřejeme něco sladkého, abychom zakončili naši chuťovou jízdu na sladkém tónu.
Na této gastronomické události bude v čele našeho kulinářského týmu stát syn našeho renomovaného kuchaře Luboše Vodáka, a to Samuel Vodák. Jeho mistrovství v kuchyni přinese naše pokrmy do života a zanechá na našich chuťových pohárech nezapomenutelný dojem.
K tomu, abychom vytvořili dokonalou harmonii s každým chodem, spojili jsme síly s vinařstvím Měřínský, které nám poskytne exkluzivní vína, která doplní a zvýrazní každou chuť a vůni našich pokrmů. Společně vytvoříme nevídaný zážitek pro vaše chuťové buňky. Přijďte a nechte se unést touto kulinářskou symfonií, která se stane jedinečným zážitkem pro všechny smysly.
kuchař
vinař - enolog
kuchař