Úspěšně přidáno do košíku.
×

Jak chutná Amerika & jazz (live)

Pátek 18. 9. 19:00
Restaurace La Cave hotelu Dvořák
1 390 Kč
vyprodáno

O americké kuchyni si nespravedlivě myslíme, že nezná nic jiného, než  hamburgery a hranolky. Šefkuchař Martin Pudil vás přesvědčí, že to tak opravdu není. Chipsy servírovat nebude.

Americké jídlo doplní moravské víno mladého Vinařství Václav. To bylo založeno teprve roku 2015 Tomášem Teplým a Oldou Vachalou a snaží se o obnovu tradice výroby vína v Kurdějově. Vinohrady jsou všechny v BIO režimu, a polovina z nich na úzkém, tzv. burgundském sponu. Vinifikace probíhá vertikálně v novém, nádherném sklepě v Hustopečích. Aktuální produkce je pouhých 10 tisíc lahví, jde tedy opravdu o drobné vinařství. Ale s velkou budoucností. Vína jsou už nyní na špici moravské produkce.


Live zahrají:

Markéta Smejkalová quarter


Markéta Smejkalová (saxofon)

Jára Bárta (piano)

Jan Greifoner (bass)

Branko Križek (bicí)


Martin Pudil

šéfkuchař

Vinařství Václav

Markéta Smejkalová quarter

hudební skupina