Moravské hodování s cimbálkou
Zasněte se. Sedíte v příjemném prostředí, pijete skvělé víno a posloucháte cimbálovku. Právě takový hezký večer na vás čeká první březnový pátek. Půjde o produkci Moraváků v Praze – ale uslyšíte cimbálovku, jak má být. Cimbálová muzika Michala Horsáka vznikla v roce 1997. Členové kapely se spolu hudebně sešli v Praze v Českém souboru písní a tanců a souběžně v Cimbálové muzice Jiřího Janouška, kde působí dodnes. Hudebníci prezentují hudbu Jihovýchodní Moravy a Slovenska. Do svého repertoáru zařazují i výlety k jiným hudebním žánrům.
Pití obstará Vinařství Pfeffer, což je mladé, moderní vinařství z Rakvic. Vína vyrábějí za použití moderních technologií skloubených s tradicí. O vaše žaludky se postará šéfkuchař Martin Pudil.
šéfkuchař
hudební kapela