Pít víno a přikusovat sýry, v tomto případě třeba kozí sýr, goudu či rokfór, to je oblíbená kratochvíle.
Sýr je bratrem vína. Stejně jako víno, ani sýr nikdy není týž; je vrtkavý jako láska a je třeba jej zachytit v pravém okamžiku. kdy jeho lahodnost vrcholí. (Maurice des Ombiaux).
Vína (5 vzorků) připraví Sommelier Select, Robert Randák. Sommelier select je značka, kterou najdete na vínech té nejvyšší kvality z nejlepších viničních tratí a od špičkových moravských vinařství. Hrozny pro výrobu vín řady Sommelier Select jsou pečlivě monitorovány již před sklizní, kde se určuje dozrávání a cukernatost hroznů. Po vinobraní a vylisování je víno umístěno v samostatných předem určených tancích, kde probíhá takzvané školení vína, které si jezdí kontrolovat a určovat další postup výroby. Toto vše samozřejmě probíhá v úzké spolupráci s hlavním technologem daného vinařství, který má zkušenosti s hrozny z jejich viničních tratí a s jejich „chováním“ ve sklepě.