Kadrnka, Svatek, Kadrnka.
Připravte se na nepřekonatelný zážitek, kdy se dva talentovaní bratři Vít a Jindra Kadrnkovi spojí s šéfkuchařem Martinem Svatkem, aby vám představili luxusní večeři.
Když vaří Martin Svatek, je to vždy gastronomický svátek. Člen Národního týmu asociace kuchařů a cukrářů ČR a šéfkuchař MACE Restaurant Tábor se v kuchyni pohybuje přes 30 let. Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích.
Vít Kadrnka, bratr uznávaného vinaře Jindry Kadrnky, strávil několik desetiletí prací v gastronomii, kde získal cenné zkušenosti. Pochází z malebné vesnice poblíž Pálavských kopců a Mikulova, známého pro výborné víno a domácí kuchyni. S rodinou se věnuje výrobě kvalitních paštik, zdůrazňujích prvotřídní suroviny a tradiční postupy. Jeho mistrovství spočívá v dokonalém ladění chutí, které potěší i ty nejnáročnější. Tvořivě do paštik přidává tajnou přísadu – kapku vína nebo špiritusu, což jim dodává nezaměnitelnou chuťovou lahodnost a harmonii.
Mistr vinařství Jindra Kadrnka, dodá jedinečný dotek každému pokrmu představenému na galavečeři. Jeho vína jsou proslulá svou kvalitou a unikátním charakterem, za což získal ocenění Nejlepší vinařství roku 2022. Jindra se postará o to, aby každý chod byl dokonale doplněn vybraným vínem, které podtrhne a zdůrazní jeho chuťové nuance. Vína Jindry Kadrnky jsou vyjímečná a společně s jídly připravenými Martinem Svatkem a Vítem Kadrnkou vytvoří dokonalou harmonii chutí.
vinař, enolog
šéfkuchař
kuchař