Úspěšně přidáno do košíku.
×

Steaky & domácí limonády

Sobota 12. 6. 15:00
Obývák coffee & coctail bar
990 Kč
vyprodáno

Gastro-hitem posledních sezon jsou steaky na grilu. Když se k tomu přidají domácí limonády nejrůznějších chutí, je o zážitek postaráno. Akce je vhodná pro rodiny s dětmi. Kulinářská zážitek bude důkazem, že k dobře propečenému masu není nutno pivo či víno. Ostatně děti si masíčko rády dají a domácí limonády budou chutnat všem.

Víte, co flank steak? Pochází ze spodní části hovězího pupku. Maso je vhodné na pečení ideálně vcelku a poté se krájí v šikmém úhlu na tenké plátky. Flank steak obsahuje vyšší podíl vláken a maso je o něco tužší, proto musí být vyzrálé. Zrání je opravdu důležité, na čerstvém flank steaku byste si nepochutnali. Ideálně by tento kus masa měl zrát kolem dvou měsíců.

Zdeněk Plášil

sommelier, barista, kuchař