Z kuchařky Martina Svatka - co se nevešlo
Sobota
18. 9.
19:00
Restaurace Goldie hotelu Nautilus
zobrazit na mapě
1 390 Kč
vyprodáno
Když vaří Martin Svatek, je to gastronomický svátek. Člen Národního týmu asociace kuchařů a cukrářů ČR loni vybral 5 TOP receptů ze své kuchařky, které uvařil výhradně pro návštěvníky. Jenže receptů má Martin tolik, že se do kuchařky všechny nevešly. Právě taková jídla "nakráčejí" na vaše talíře: terinka ze sladkovodních ryb, zastřené vejce, jehněčí na šalotce, daňčí na šípkách. Čeká na vás festival chutí.
(Terina je mísa s víkem, tvarem podobná formě na biskupský chlebíček, Terina je připravená ze směsi nahrubo rozemletého masa, může ale být i z ryb se zeleninou nebo sušeným ovocem. Směs je často spojena vejcem a zapéká se ve speciální nádobě, formě ̶ terině.)
Martin Svatek
šéfkuchař
Petra Hlaváčková
vinař - enolog
Vinařství Rochůz